foregaaendeportugaloversigtnaeste

Ref: PD-VSP, Algarve  –  detaljerede oplysninger

Tilbage til PD-VSP side 1

Rummelige lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser med store terrasser og fin udsigt. Til 2 – 8 personer.

Portugal VSP

Beliggenhed:

I udkanten af byen Lagos på den vestlige del af Algarvekysten, i et roligt, højtbeliggende område med udsigt over poolen, byen og bjergene, delvis havudsigt.

Klik på kortet for at se nøjagtig beliggenhed.

Boligerne:

Lejlighederne er fordelt i mindre 4 etagers blokke med elevator. Alle lejligheder har moderne og funktionelt køkken med alt nødvendigt køkkengrej, aircon­dition i stue og soveværelser, safebox, kabel TV eller sat. TV og badeværelse med badekar.

Lejligheder med 1 soveværelse, til 2 personer:
Lejlighederne har et soveværelse med 2 enkeltsenge, stue og køkken eller køkkensektion med komfur, mikroovn, køleskab, el­kedel.

Lejligheder med 1 soveværelse, til 2 (4) personer:
Lejlighederne har et soveværelse med 2 enkeltsenge, stue med sovesofa til 2 personer og køkken eller køkkensektion med kom­fur, mikroovn, køleskab, elkedel.

Lejligheder med 2 soveværelser, til 4 (6) personer:
Lejlighederne har et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, 2 badeværelser, et med badekar og et med brusekabine. Stue med sovesofa til 2 personer, køkken med komfur, mikroovn, køleskab, elkedel og opvaskemaskine.

Lejligheder med 3 soveværelser, til 6 (8) personer:
Lejlighederne har 2 soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, 2 badeværelser, et med badekar og et med bruser, stue med sovesofa til 2 personer, LCD og DVD, køkken med komfur, mikroovn, køleskab, elkedel og opvaskema­skine.

Rengøring 2 gange om ugen i perioden 31.3 – 1.11, 1 gang om ugen i perioden 1.11 til 31.3. Sengelinned og håndklæder er in­kluderet og skiftes 1 gang om ugen.

Udendørs:

Fri parkering. Området har store græsplæner med legeplads, swimmingpool og børnepool, 2 tennisbaner. Booking af tennis­baner foretages i receptionen og betales pr. time. Ketchere og bolde kan lånes i receptionen.

Området:

Området ved Lagos har mange skønne sandstrande, der indbyder til afslapning eller alle slags vandsport. I og omkring byen Lagos er der mange fortræffelige fiskerestauranter, hvor der især serveres retter med frisk fisk. Klimaet er behageligt hele året.

Services i receptionen:

Gratis WiFi
Veksling af valuta
Bestilling af babysitting
Receptionen er gerne behjælpelig med booking af restaurant, golftider, leje af bil, cykler eller motorcykler, køb af billetter til vandlande i området, evt. kombineret med transport, og hvad der måtte være af ønsker.

Ture / golf:

I receptionen kan du booke dig ind på forskellige ture, bådture, diverse aktiviteter som ridning, helikopterture og meget mere. Du kan også booke dig ind på golfbaner til specialpris.

Video:

 Lissabon  Cascais og Sintra  Algarve
Klik på billederne for at forstørre
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP
Portugal VSP Portugal VSP

foregaaendeportugaloversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email