foregaaendeportugaloversigt

Portugal A5  –  detaljerede oplysninger

Tilbage til P-A5

Portugal A5 er en veludstyret lejlighed med 3 soveværelser, vidunderlig udsigt, aircondition, gratis WiFi, garage. Velegnet til vinterbrug. Til 6 personer.

portugal.a52Beliggenhed: (Klik på kortet)
Lejligheden ligger i den smukke lille by Tavira på Øst-Algarve, tæt ved strand, legeplads og golfbane.


Boligen:
Lejligheden Portugal A5 ligger på 2. sal i en 3-etages bygning med elevator. Den er på ca. 90 m2 og er bygget i 2004. Der er gratis WiFi og garage. Den består af 3 dobbelte sove­værelser med indbyggede skabe, 2 badeværelser, spisestue /opholds­stue med sat. TV (Sky Digital), audiosystem og DVD-afspiller, skydedøre ud til terrassen med havudsigt. Fuldt udstyret køkken med bl.a. køleskab /fry­ser, opvaske­maskine, vaske­maskine og udgang til en mindre terrasse. Lejligheden er moderne og smagfuldt indrettet.

Udendørs:
Der er adgang til en stor fælles tagterrasse med vidunderlig udsigt over naturreservatet Ria Formosa Natural Reserve park, Middelhavet og byen Tavira. Der er garage i bygningen med sikkerhedsadgang. Der er 300 meter til en legeplads.

Området:
Øen Ilha de Tavira med den berømte sandstrand og de mange små restauranter ligger tæt ved og kan nås med en lille bådfart eller et lille tog. Ved Tavira er der mange lange sandstrande og fire golfbaner inden for få km.

Afstande:
Nærmeste restaurant: 500 m. Tavira centum: 700 m. Supermarked: 1500 m. Strand: 2,5 km. Tog: 3 km. Nærmeste golfbane (Benamor): 3,5 km. Faro (lufthavn): 30 km. Spanien: 28 km

Video:

 Lissabon  Cascais og Sintra  Algarve
Klik på billederne for at forstørre
Portugal A5 Portugal A5
Portugal A5 Portugal A5
Portugal A5 Portugal A5
Veludstyret lejlighed med 3 soveværelser, udsigt Veludstyret lejlighed med 3 soveværelser, udsigt
Veludstyret lejlighed med 3 soveværelser, udsigt Veludstyret lejlighed med 3 soveværelser, udsigt
tæt ved strand, legeplads og golfbane tæt ved strand, legeplads og golfbane

foregaaendeportugaloversigt

Print Friendly, PDF & Email