foregaaendeportugaloversigtnaeste

Ref: P-A47  –  detaljerede oplysninger

Tilbage til P-A47

Portugal A47 er en moderne velindrettet lejlighed med 2 soveværelser, nær Tavira. Gratis internet (WiFi). Lejligheden er til 6 personer.

portugal.a471Beliggenhed:
I Cabanas de Tavira ca. 3 km fra den charmerende gamle by Tavira, i gåafstand til supermarkeder og restau­ranter, golf­baner og kysten samt jernbane, hvorfra man kan tage toget til Tavira eller Faro. Der er mange andre skønne sand­stran­de få mi­nut­ters kørsel fra lejligheden.

Klik på kortet for at se nøjagtig beliggenhed.
Boligen:
Portugal A47: En moderne og velindrettet lejlighed på ca. 85 m2. Lejligheden ligger på øverste etage i en bygning fra 2004. Lejligheden er smag­fuldt indrettet og består af 2 sove­væ­rel­ser, stort badeværelse med badekar, stue med sovesofa, TV, DVD­-afspiller og audiosystem, fuldt ud­sty­ret køkken med bl.a. køle­skab med fry­ser, ovn, mikroovn, op­va­ske­ma­skine, vaskemaskine. Fra stue, køkken og sove­væ­rel­ser er der udgang til terrassen. Der er air­con­di­tion og op­varmning i alle rum.

Sengelinned, håndklæder og slutrengøring er inkluderet.

Udendørs:
Adgang til tagterrassen med skøn udsigt. Fælles indhegnet have med pool, gode parkeringsforhold.

Området:
Tavira er en hyggelig gammel by med masser af restauranter, forretninger, barer og terrasser, hvor det er spæn­dende at gå på opdagelse. Øen Ilha de Tavira, med mange små restauranter på stranden, kan nås med en lille bådtur. Der er mange an­dre dejlige sandstrande i nær­he­den, fx Barril i Santa Luzia. Området har des­uden mange golfbaner inden for få minutters kør­sel. Klimaet er behageligt hele året.

Video:

 Lissabon  Cascais og Sintra  Algarve
Klik på billederne for at forstørre
Portugal A47: Portugal A47:
Portugal A47: Portugal A47:
Portugal A47: Portugal A47:
Portugal A47: Portugal A47:

foregaaendeportugaloversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email