foregaaendeportugaloversigtnaeste

Lissabon CSP – Ferielejlighed i Lissabon (detaljerede oplysninger)

Tilbage til L-CSP side 1

Lissabon CSP – Stilfuld ferielejlighed med 3 soveværelser i det centrale Lissabon, lys og venlig, rummelig og stilfuld, med air­condition og gratis WiFi. Til 6 personer.

lissabon cspBeliggenhed: (Klik på kortet)
Lejligheden ligger i Lissabons centrale område Baixa Chiado, få minutters gang fra havneområdet og togstationen Cais de Sodré, hvorfra der går tog til den hyggelige lille kystby Cascais ca. hvert kvarter. Fra lejligheden er der delvis udsigt ned til floden. Området er rigt på historie og kultur og har masser af restauranter, barer, spændende forretninger og det store marked Ribeira market.
Bil er ikke nødvendig.


Boligen:
Ferielejlighed i det centrale Lissabon beliggende på 1. sal i en totalrenoveret bygning. Lejligheden er smukt og stilfuldt møble­ret, lys og venlig og med møbler af høj kvalitet.

Lejligheden har 3 soveværelser og 2 badeværelser. Det ene soveværelse har en stor dobbeltseng, garderobe og eget badevæ­relse med badekar og bruser, de to andre soveværelser deler et badeværelse med bruser.

En meget stor stue med TV, opdelt i to afdelinger og separat afdeling med spisebord til 6 personer. Fuldt udstyret køkken med alle moderne bekvemmelig­heder som køleskab, fryser, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, elkedel, brødrister, kaffemaskine, va­skemaskine og alt nødvendigt køk­kengrej.

Lejligheden er udstyret med håndklæder og sengelinned, strygejern, strygebræt og hårtørrer.

Lejligheden har aircondition/opvarmning i alle rum og gratis WiFi. Barneseng kan lejes.

Området:
Et spændende område i det centrale Lissabon, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer, flere teatre, en utrolig smuk barok kirke, Igreja de São Roque fra 1619, og mange spændende forretninger. Samtidig er du i gåafstand til Lissabons mest trendy for­retningsgader og Elevador da Bica eller Ascensor da Bica, en typisk kabelbane, der fører op til en helt anden bydel.

Lissabon er bygget på 7 høje, så byen er meget kuperet og har flere kabelbaner.

Det kan anbefales at tage med en af de gamle, typiske sporvogne for at komme rundt i byen fra den ene spændende bydel til den anden. Turene i sig selv er en oplevelse. Ca. et kvarters gang fra lejligheden finder du frugt- og grønsagsmarkedet på Avenida 24 Julha nær stationen Cais do Sodré. Fra denne station går der tog til Estoril og helt til Cascais 3-4 gange i timen. Herfra kan man besøge de berømte slotte ved Sintra.

Video:

Lissabon BAALissabon Lissabon BAACascais og Sintra Lissabon BAAAlgarve
Klik på billederne for at forstørre
lissabon.csp01 lissabon.csp02
lissabon.csp03 lissabon.csp05
lissabon.csp04 lissabon.csp06
lissabon.csp07 lissabon.csp08
lissabon.csp09 lissabon.csp10
lissabon.csp12 lissabon.csp11
lissabon.csp13 lissabon.csp14
lissabon.csp15 lissabon.csp16
lissabon.csp17 lissabon.csp18
lissabon.csp19 lissabon.csp20
lissabon.csp21 lissabon.csp22
l-baa14 ferielejlighed i Lissabon

foregaaendeportugaloversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email