foregaaendeportugaloversigtnaeste

Lissabon CBA  –  detaljerede oplysninger

Tilbage til L-CBA

Lejlighed med 2 soveværelser, til 6 personer, tæt ved strand. Gratis internet WiFi.

lissabon.cba1Beliggenhed: (Klik på kortet)
I den lille by Carca­velos ca. 10 km vest for Lissabon, ca. 100 meter fra stranden Praia de Carca­ve­los. Bil er ikke nød­ven­dig, da både stranden og alle byens faciliteter samt togforbindelse til Lissa­bon og Cascais ligger i gåafstand.


Boligen:
Lejligheden Lissabon CBA ligger på 1. sal, er nyrestaureret og kombinerer den gamle portugisiske charme med moderne be­kvemmeligheder. Den har to sove­værelser, et med dobbelt­seng og et med to ud­trækbare enkeltsenge. Begge har eget bade­værelse. Stor lys spise-/opholds­stue med fladskærms-TV, DVD-af­spil­ler, sovesofa, fuldt udstyret køkken med køleskab, fryser, komfur, mikro­ovn, brød­rister, blender, alt nød­vendigt udstyr samt opvaske­maskine og vaske­maskine. Der er stryge­jern, stryge­bræt og hår­tør­rer, senge­linned og hånd­klæder. Babyseng med dyne og høj stol kan lejes. Lejlig­heden har gratis WiFi.

Udendørs:
Altan med havudsigt og spiseplads til 6 personer. Parkering.

Området:
Et lille bu­tiks­cen­ter med supermarked m.v. og restauranter i gåafstand. I Cascais kan man leje cykler. Langs kysten helt til Guin­cho Beach er der cykelstier.Der er ca. 400 meter til toget der kører ca. hvert kvarter mellem Cascais og Lissabon. Turen til hhv. Cascais og Lissabon tager ca. et kvarter.

Video:

 Lissabon  Cascais og Sintra  Algarve
Klik på billederne for at forstørre
Lissabon CBA Lissabon CBA
Lissabon CBA Lissabon CBA
Lissabon CBA Lissabon CBA
Virkelig lækker nyrestaureret lejlighed med 2 soveværelser Virkelig lækker nyrestaureret lejlighed med 2 soveværelser

foregaaendeportugaloversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email