portugaloversigtnaeste

Lissabon BAA – Ferielejlighed i Lissabon (detaljerede oplysninger)

Tilbage til L-BAA

Lissabon BAA – en hyggelig, centralt beliggende ferielejlighed i Lissabon med 1 soveværelse og gratis WiFi.

Lissabon BAABeliggenhed: (Klik på kortet)
Ferielejlighed i det centrale Lissabon i en bygning på 1. sal i det livlige kvarter Bairro Alto.

Området er rigt på historie og kultur og har desuden masser af restauranter, barer og spændende forretninger.

Bil er ikke nødvendig.


Boligen:
En hyggelig ferielejlighed i Lissabon, på 1. sal, smagfuldt norsk inspireret, men med masser af portugisisk sjæl. Lejligheden har 1 soveværelse med en stor dobbeltseng og garderoberum, badeværelse med bruser og hårtørrer. En hyggelig stue med kabel TV (mange inter­nationale kanaler) og spiseafdeling med plads til 6 personer, fuldt udstyret køkken med alle moderne be­­kvem­­meligheder som køleskab/fryser, ovn, mikroovn, elkedel, brødrister, kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine.

Lejligheden er udstyret med håndklæder og sengelinned, strygejern, strygebræt og hårtørrer og har gratis WiFi. Babyseng kan lejes.

Området:
Et spændende område i det centrale Lissabon, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer, flere teatre, en utrolig smuk barok kirke, Igreja de São Roque fra 1619, og mange spændende forretninger. Samtidig er du i gåafstand til Lissabons mest trendy forretningsgader og Elevador da Bica eller Ascensor da Bica, en typisk kabelbane, der fører op til en helt anden bydel. Det siges, at Lissabon er bygget på 7 høje, så byen har flere kabelbaner.

Det kan anbefales at tage med en af de gamle, typiske sporvogne for at komme rundt i byen fra den ene spændende bydel til den anden. Turene i sig selv er en oplevelse. Ca. et kvarters gang fra lejligheden finder du frugt- og grønsagsmarkedet på Avenida 24 Julha nær stationen Cais do Sodré. Fra denne station går der tog til Estoril og helt til Cascais 3-4 gange i timen. Herfra kan man besøge de berømte slotte ved Sintra.

Video:

Lissabon BAALissabon Lissabon BAACascais og Sintra Lissabon BAAAlgarve
Klik på billederne for at forstørre
Lissabon BAA Lissabon BAA
Lissabon BAA Lissabon BAA
Lissabon BAA Lissabon BAA
Lissabon BAA ferielejlighed i Lissabon
ferielejlighed i Lissabon ferielejlighed i Lissabon
ferielejlighed i Lissabon ferielejlighed i Lissabon
l-baa14 ferielejlighed i Lissabon

portugaloversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email