foregaaendemallorcaoversigtnaeste

Ref: M-SBEB  –  detaljerede oplysninger

Tilbage til M-SBEB side 1

Feriebolig (fin­ca) med 3 soveværelser og privat pool, til 6 personer. Aircondition og gratis WiFi.

mallorca.sbeb2Beliggenhed: (Klik på kortet)
På Mallorcas østkyst i landlige, rolige omgivelser ca. 3 km fra den hyg­ge­lige og liv­lige hav­ne­by Porto Cristo med mange restauranter og små forretninger, og 9 km fra den lidt større by Manacor, hvor der er et stort supermarked og mange andre indkøbsmuligheder.

Der er kun få km til de dejlige, sta­dig ube­rør­te strande Cala Anguila, Cala Mandía, Cala Román­tica og Cala Var­ques.


Boligen:
Fincaens ejer har i alt 3 fincaer med hver 3 soveværelser i samme område, men hvor alle har deres eget privatliv og pri­va­te have med pool.

En rigtig lækker finca, der be­står af 3 store soveværelser med hver sit ba­de­væ­rel­se, ek­stra toi­let, hyggelig spisestue, op­holds­stue med pejs, DVD og sat. TV, fuldt ud­sty­ret køkken med køle­skab, mi­kro­ovn, pisker, op­va­ske­ma­ski­ne, vaske­maskine og alt nød­ven­digt udstyr samt strygejern og stry­ge­bræt.

Huset har aircondition i soveværelser, gratis WiFi, centralvarme, safebox og hårtørrer og er udstyret med håndklæder, senge­linned og viskestykker.

Der er rengøring af køkken og badeværelser 3 gange om ugen.

Håndklæder skiftes 3 gange om ugen. Sengelinned skiftes ugentligt. Andre services kan bestilles.

Udendørs:
Smukt anlagt, fro­dig have med pool og græs­plæne, meget stor overdækket terrasse med flere grupper af spisemøbler. Poolen rengøres hver dag.

Aktiviteter i området:
Der er 5 golfbaner inden for 25 minutters kørsel: Costa de los Pinos, Pula, Ca­nya­mel, Cap­de­pera og Vall D’or. I Porto Cristo er der en ”Club Naútico” med mulighed for dyk­ning og sejl­sport, bl.a. kan man leje både og tage på små kryds­togter med glas­bunds­skibe. Der er desuden mange hyggelige restauranter. Lige uden for Porto Cristo findes de berømte dryp­­stens­huler ”Cuevas del Drach”. Manacor har mange indkøbs­mu­lig­he­der, restauranter, barer, banker, sygehus og læge. I området findes desuden ten­nis­­ba­ner og en safari­park.

Video:

 Mallorca  Balearerne mallorca.aktiviteterMallorca aktiviteter
Klik på billederne for at forstørre
mallorca.sbeb03 mallorca sbeb
Mallorca SBEB: Finca med 3 soveværelser Mallorca SBEB: Finca med 3 soveværelser
Mallorca SBEB: Finca med 3 soveværelser Mallorca SBEB: Finca med 3 soveværelser
Mallorca SBEB: Finca med 3 soveværelser Mallorca SBEB: Finca med 3 soveværelser
Mallorca SBEB mallorca.sbeb06
mallorca.sbeb02 Smukt anlagt, fro­dig have med pool og græs­plæne
Smukt anlagt, fro­dig have med pool og græs­plæne mallorca.sbeb01

foregaaendemallorcaoversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email