foregaaendemallorcaoversigtnaeste

Mallorca FCP – detaljerede oplysninger

Tilbage til M-FCP side 1

Agroturisme: Mallorca FCP er et tidligere gods, nu en finca med 3 soveværelser, til 6 personer. Gratis WiFi.

Beliggenhed: (Klik på kortet)

Fincaen ligger i landlige og rolige omgivelser mellem de hyggelige kystbyer Porto Cristo og Porto Colom ca. 3 km fra en dejlig sandstrand. Der er flere delvis uberørte sandstrande i nærheden.

Boligen (agroturisme):

En totalrestaureret finca fra det 19. århundrede i den klassiske mallorquinske arkitektur og med alle moderne bekvemmelig­heder. Fincaen var tidligere en godsejerbolig.

Fincaen er på 250 m2 og har 3 soveværelser, hvoraf det ene har en ekstra stor dobbeltseng med tilhørende badeværelse med badekar, bruser og hårtørrer. De to andre soveværelser deler et badeværelse. Det ene soveværelse har direkte udgang til den store terrasse og poolen. Det tredje soveværelse har udsigt over bjergene.

Huset har et stort centralt rum, der forbinder spisestuen, opholdsstuen og køkkenet. Rummet har smukke rundbuer, der gi­ver huset det charmerende mallorquinske præg.

Spisestuen har et stort spisebord med plads til 8 personer, den er smukt dekoreret og har rundbuer og bjælker i loftet.

Stort moderne åbent køkken med spiseplads og alle moderne bekvemmeligheder som fx stort køleskab, fryser, ovn, mikro­ovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine, vaskemaskine, strygejern og alt nødvendigt køkkenudstyr. I til­knytning til køkkenet er der en hyggelig opholdsstue med sofagruppe, brændeovn, sat. TV med USB-stik og DVD-afspiller.

Huset er forsynet med sengelinned, håndklæder, en barneseng og en høj stol til børn.

Slutrengøring er inkluderet.

Udendørs:

En stor terrasse med udsigt over landskabet og med Middelhavet i baggrunden, privat pool (11 x 4 meter) med pool-terrasse, drømmesenge og parasoller og et spisebord i skyggen. Desuden en overdækket terrasse med sofaer og grill, privat parkering. Grunden er indhegnet.

Området:

Området er velegnet for cykelentusiaster tæt ved en af de mest populære cykelruter på Mallorca. Den nærliggende kystby Porto Cristo er kendt for de smukke dragehuler (Cuevas del Drach), og Porto Colom er kendt for sin smukke naturhavn. Der er flere delvis uberørte sandstrande i nærheden, de bedste på Mallorcas østkyst, så som Cala Varques og Cala Magraner. Des­uden ligger sandstranden Cala Murada få km fra huset. Her finder man en hyggelig strandbar med musik og lokale spe­cialiteter. Af andre strande i nærheden kan nævnes Calas de Mallorca, Cala Romántica og Cala Mandia.

Afstande:

Strand 3 km, nærmeste by med supermarked og restauranter 7 km, golfbane 10 km, lufthavn 60 km.

Video:

 Mallorca  Balearerne mallorca.aktiviteterMallorca aktiviteter
Klik på billederne for at forstørre
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP
Mallorca FCP Mallorca FCP

foregaaendemallorcaoversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email