ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvin
Mallorca natur - dragegrotter Cuevas del Drach (Dragegrotterne)
Der er over 300 drypstenshuler på Mallorca. Ved kystbyen Porto Cristo på Mallorcas østkyst ligger Dragegrotterne, som er de største – 2400 meter lange. Her kan man beundre en af ver­dens største under­jordiske søer Martel, der er 170 m lang og 30 m bred. Hulernes skønhed forstærkes af den velovervejede belysning. Jævnligt holdes der koncerter i grotten. Der er guidede bådture hele året.
www.cuevasdeldrach.com
mallorca natur Parc de S'Albufera de Mallorca Parc de S’Albufera de Mallorca
Naturparken Parc Natural de S’Albufera på mere end 1700 Ha ligger lige ud til Alcúdia-bugten. Parken indeholder et fuglereservat og har et rigt dyreliv og sjældne blomster. Den er et af de mest værdifulde og smukkeste økosystemer på de Baleariske Øer, med broer, kanaler og tæt ved strand og klitter.
mallorca natur tramuntana Tramuntana
Mallorcas bjergrige nordvestkyst kaldes Tramuntana og har en overordentlig smuk natur. Sæt gerne en dag af til turen fra ende til anden, tag den med ro og besøg fx de smukkeste byer Sóller, Valldemossa eller andre småbyer undervejs, eller tag nogle små strækninger. Vejene er smalle og snoede de fleste steder, men det er en fantastisk smuk tur.
mallorca.cap.formentor2 Cap de Formentor
Mallorcas allernordligste spids byder på en fantastisk natur, som man kommer til fra Pollensa af snoede bjergveje.

Se video
mallorca natur strand Strande
Mallorca har rigtig mange skønne og børnevenlige sandstrande. På nordsiden er de bredeste sand­strande i Pollensa-bugten og Alcúdia-bugten, mod øst ved Porto Cristo og Cales de Mallorca og mange andre steder langs med kysten. På sydkysten er der mange mindre sandstrande.

 

Print Friendly, PDF & Email