ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvin
mallorca mad og vin skaldyrssuppe Mallorquinsk skaldyrssuppe
Vidunderlig suppe kogt på bl.a. rejer, muslinger og blæksprutter.
mallorca mad og vin Fiske- og skaldyrssuppe
En meget delikat fiske-/skaldyrssuppe kogt med grønsager og pyntet med rejer.
mallorca mad og vin postejer “Mallorquinske “Cocarrois” og “Empanadas de cordero”
Små postejer med grønsags- eller kødfyld efter lokale traditioner.
Mallorca mad og vin skaldyrssalat Skaldyrssalat med blæksprutter
En meget lækker og let forret.
Mallorca mad og vin roed.peber.m.rejer Bagt rød peber med rejer
Original forret med bagt og marineret rød peber med hvidløg og rejer.
Mallorca lammeskulder Ovnbagt lammeskulder
Typisk mallorquinsk kødret, en hel lammeskulder pr. person, smager skønt.
Mallorca ostekage Mallorquinsk ostekage
En vidunderlig, typisk mallorquinsk kage, der nærmest kan sammenlignes med en oste­kage.
Mallorca robiols Påskekager “Robiols”
Kager med fyld af frugt (fx abrikoser) eller creme, som især laves til påske.
Mallorca ensaimada Ensaimada
Typisk mallorquinsk kage fyldt med syltetøj og/eller creme.
Mallorca mad og vin Vinproduktion på Mallorca
På Mallorca laves fremragende vine. De fleste vingårde (bodegaer) tager mod besøg og tilbyder vinsmagning, fx. Ca’n Vidalet, Carretera Alcudia-Pollença, km 4,85, Ma-2201,07460 Pollença.

 

Print Friendly, PDF & Email