ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvin
Mallorca aktiviteter cykelture Cykelture
Mallorca er et slaraffenland for cykelturister og giver mulighed for at vælge både fladt terræn og bjergterræn. Ofte kan kan møde professionelle cykelryttere, der benytter Mallorca til træ­ning. Man kan leje alle slags cykler.
Fincaen M-SR udlejer cykler.
Mallorca aktiviteter tog.soller Togtur til Sóller (Ferrocarril de Sóller)
Fra Palma kører der et lille trætog til Sóller og videre til Port de Sóller. Turen er en fascinerende oplevelse, hvor man kører gennem det smukke landskab fra Palma op gennem bjergene på nord­vestkysten.Se video
Mallorca aktiviteter både Porto Cristo

Bådrundfart
I Porto Cristo er der alverdens muligheder for aktiviteter på vandet, fx. ture i glasbundsbåde, sejlbåde, motorbåde m.v. Man sejler langs den smukke kyst, og i glasbundsbådene kan man samtidig betragte livet i Middelhavet under båden.

Mallorca aktiviteter vandrestier Traveture i naturen
Mallorca er rig på afmærkede vandreture rundt omkring i den vidunderlige natur. Kontakt det lokale turistbureau for at få detaljerede kort.
Mallorca aktiviteter byvandring Byvandring i Palma
Se Palma til fods med gratis guide. Hver dag kl. 11 starter en tur på 2 timer. Mødestedet til turen er foran turistkontoret ved katedralen. Turene foregår på spansk, engelsk og tysk. Tilmelding ikke nødvendig for grupper under 10 personer.
Guidet byrundtur i Palma
Mallorca aktiviteter marked Markeder
De fleste byer har spændende ugentlige markeder. De største findes i Inca og Sineu, men også i Palma er der et stort ugentligt marked. Markedet i Inca er især kendt for lædervarer, da Inca har en meget stor lædervareproduktion.

 

Print Friendly, PDF & Email