ferieboligernaturkulturaktiviteter
begivenhedermadogvin

Madeira

Madeira ligger i At­lan­ter­havet, ca. 500 km vest for Marok­ko, og øen har et meget mildt kli­ma med sta­bile tem­pera­turer året rundt. På grund af højde­for­skel­lene på ø­en er der dog nogle tem­pera­tur­ud­sving fra sted til sted.

Den sydlige del af øen har det mildeste klima og er be­hage­ligt også om vin­te­ren. Selv om somme­ren når tem­peratu­rerne sjæ­ldent over 28° C.

Øen er meget bjergrig og byder på en u­tro­lig smuk natur, som om for­året er fyldt med blom­strende træ­er og buske. Øen har mange vandre­stier, spe­cielt langs de så­kald­te leva­daer i bjer­gene.

Øen byder på en overdådighed af kultur­ople­vel­ser. Besøg de tro­piske haver el­ler nog­le af øens tal­rige museer. Start fx med mu­seet “The Madeira Story Centre” i Fun­chals gamle bydel. Her kan man få en gen­nem­gang af 14 mil­lio­ner års hi­storie om øen.

Øen er et eldorado af spændende ak­ti­vi­te­ter og vid­under­lig na­tur.

Madeira fejrer festivaller året rundt: Karne­val, blom­ster­fes­ti­val, vandre­festi­val, Colum­bus festi­val, vin­festival, nytårs­festival og mange andre.

Øen har sin helt egen lokale gastronomi og vin. Vinen ma­deira kan op­bevares med godt resultat i 100 år og mere og findes som samler­objekt i han­delen.

Video:

strand.madeiraMadeira 1
madeira.carnevalMadeira 2
blomster.madeiraBlomsterfestival
Klik på kort Sovevær. Personer Klik på billede Type Reference
mda-qmh1 1 – 2 2 – 6 Ferieboliger på Madeira Ferielejligheder i Funchal MDA-QMH
mda-vmj 2 4 Ferieboliger på Madeira Landhus tæt ved strand MDA-VMJ
mda-vr 3 6 Ferieboliger på Madeira Villa med privat pool
tæt ved strand
MDA-VR
madeira.cdl1 4 8 Oversigt over ferieboliger på Madeira Villa med privat pool MDA-CDL

Vi har meget mere på Madeira – kontakt os med dine ønsker.
Print Friendly, PDF & Email