ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvin
madeira.natur.strand.Canico Strande
Selve Madeira har nogle få fine strande, specielt på nordkysten ved Porto da Cruz, men også bl.a. ved Canico tæt ved Funchal er en mindre strand. Billedet er fra stranden Praia Reis Magos ved Canico tæt ved Funchal.

(Foto: Turismo da Madeira)
Madeira natur strande Porto da Cruz Porto Santo Porto Santo
Øen Porto Santo er absolut et besøg værd, det er en bjergrig ø med et fantastisk dyre- og planteliv. Der er desuden mange afmærkede vandreruter, og øen har en fantastisk, lang og bred sandstrand.

(Foto: Turismo da Madeira)

Se video
madeira natur pool Porto da Cruz Turismo da Madeira Pools
Ved stranden i Porto da Cruz er der nogle kæmpemæssige offentlige swimmingpools.

(Foto: Turismo da Madeira)
madeira natur naturlige swimmingpools Naturlige swimmingpools
På den nordvestlige spids af Madeira finder man en helt unik natur med små klipper med mange små “søer” indimellem. Disse betegnes som naturlige swimmingpools, og naturen er virkelig fascinerende her. Også ved Seixal på nordkysten findes fantastiske naturlige swimmingpools.

(Foto: Turismo da Madeira)
madeira natur grotter grutas de sao vicente Grotter
De vulkanske grotter i Sao Vicente på Madeiras nordkyst blev dannet for 890.000 år siden og er nogle af de første vulkanske grotter, der er åbnet for offentligheden i Portugal. De blev først opdaget i 1995 og åbnet for offentligheden i 1996. Man kan gå i grotterne på en godt 1 km lang rute. Husk godt fodtøj og en varm trøje.

(Foto: Turismo da Madeira)
madeira natur Levada do Nova Levadaer
Madeira er kendt for sine mange levadaer, dvs minikanaler, der oprindeligt blev anlagt for at transportere regnvand fra nordkysten til de sydlige landbrugsområder. Levadaerne løber gennem meget smukke naturområder tværs gennem øen.

(Foto: Turismo da Madeira)
Print Friendly, PDF & Email