foregaaendecostabravaoversigtnaeste

Costa Brava MP – detaljerede oplysninger

(Tilbage til Costa Brava MP side 1)

Dejlige lejligheder lige ved sandstrand, til 2 – 6 personer.

Costa Brava MP

Beliggenhed: (Klik på kortet)
100 meter fra stranden og med fælles pool, tæt ved centrum i L’Estartit, 100 m fra supermarked.

L’Estartit er et perfekt udgangspunkt for udflugter til Costa Bravas mange skønne strande og små kystbyer samt til Cata­loniens utallige spændende natur- og kulturseværdigheder.


Boligerne:
Lejlighederne Costa Brava MP har 4 typer lejligheder.

Fælles for alle lejligheder er, at de har TV, køleskab, glaskeramiske kogeplader, fryser, mikroovn, kaffe­maskine, brød­rister, vaske­maskine og alt nød­vendigt køkken­udstyr, terrasse med havemøbler og fælles have med pools og børne­pool. Elevator i byg­ningerne.

Studielejligheder på 35 m2 til 2 personer.
Lejligheder på 40 m2 med 1 soveværelse til 4 personer.
Lejligheder på 55 m2 med 2 soveværelser til 6 personer.
Lejligheder på 75 m2 med 3 soveværelser til 6 personer.

Studielejlighederne til 2 personer er på 35 m2 og har en sovesofa og en enkeltseng, TV, badeværelse med bruser, fuldt ud­styret åbent køk­ken med køle­skab, glas­keramiske koge­plader, fryser, mikroovn, kaffe­maskine, brød­rister, va­ske­ma­skine og alt nød­ven­digt køkken­udstyr.

Lejlighederne med 1 soveværelse til 4 personer er på 40 m2 og har en stue med TV og sove­sofa til 2 per­soner, et bade­væ­relse med badekar, stryge­jern, el-radia­torer, fuldt udstyret åbent køk­ken med køle­skab, ovn, mikro­ovn, kaffe­maskine, brød­rister, vaske­ma­skine og alt nød­vendigt køkken­udstyr.

Lejlighederne med 2 soveværelser til 6 personer er på 55 m2 og har en stue med TV og sove­sofa til 2 per­soner, et bade­væ­relse med bade­kar, fuldt udstyret åbent køkken med køle­skab, ovn, mikro­ovn, kaffe­ma­skine, brød­rister, vaske­maskine, stryge­jern, el-radiatorer og alt nød­vendigt køkken­udstyr.

Lejlighederne med 3 soveværelser til 6 personer er på 75 m2 og har køjesenge til 2 personer i et af sove­væ­relserne. Stue med TV, to bade­værelser, heraf et med badekar og et med bruser, fuldt udstyret åbent køk­ken med køleskab, fryser, ovn, mikro­ovn, op­vaske­maskine, kaffe­maskine, brød­rister, vaske­maskine, stryge­jern og alt nød­ven­digt køk­ken­udstyr.

Udendørs:
Fælles have med pool og børnepool.

Området:
L’Estartit er en rigtig hyggelig kystby med mange små omkringliggende strande, mange dejlige restau­ranter, caféer, forret­­ninger m.v. Op­landet er virkelig interessant og byder på mange natur­­oplevelser. Besøg fx det store natur­­­reservat Aigua­­molls de l’Empordá lige nord for L’Escala med mange sjældne fugle- og dyrearter, natur­­parken Cap de Creus med det spæn­dende kloster Sant Pere de Rodes og den virke­lig smukke kystby Cadaques. Den ikke så kendte lille middel­­alder­by Bell­caire kun ca. 10 km fra L’Estartit er også et besøg værd.

Afstande:
Barcelona: 140 km. Girona 40 km. Girona lufthavn: 60 km. Golfbanen “Empordà Golf” 9 km. Togstation: 18 km.

Video:

besaluCatalonien 1 Sant Pere de RodesCatalonien 2 calellaCosta Brava costa.bravaCosta Brava fra luften
Klik på billederne for at forstørre
Costa Brava MP Costa Brava MP studielejlighed
Costa Brava MP studielejlighed Costa Brava MP studielejlighed
Costa Brava MP studielejlighed costa.brava.mp.st04
Costa Brava MP studielejlighed costa brava.mp1sov01
costa.brava.mp2sov02 costa.brava.mp2sov01
costa.brava.mp3sov01 costa.brava.mp3sov02
costa.brava.mp07 costa brava mp
costa brava mp costa brava mp
costa.brava.mp08 costa.brava.mp09
costa.brava.mp1sov02 costa.brava.mp02

foregaaendecostabravaoversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email