ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvincatalonien
costa brava mad og vin paella

Paella, Spaniens nationalret

Man kan nok ikke nævne spansk gastronomi uden også at nævne Paella, som findes i utallige afskygninger, med kød, fisk, skaldyr og ris. Her den sorte paella.

costa brava mad og vin gazpacho

Gazpacho

En skøn kold suppe lavet af friske modne tomater, agurk, rød eller grøn peber og krydret med hvidløg og lidt vineddike. Ideel til de varme sommeraftener.
Se brødrene Prices opskrift.

costa brava mad og vin crema catalana

Crema Catalana

Verdens bedste dessert: Crema catalana er en typisk catalansk dessert, der har rødder langt tilbage i tiden.
Opskrift

costa brava mad og vin hvidvin Blanc Pescador

Blanc Pescador

Blanc Pescador, let mousserende hvidvin, dejlig frisk til fisk og skaldyr. Den brygges i byen Peralada og er Spaniens mest solgte hvidvin.

costa brava mad og vin moscatel

Moscatel

Muskateldruen er en gammel drue, der dyrkes i næsten alle middelhavslande. Den bruges primært til søde dessertvine.

 

Print Friendly, PDF & Email