ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvincatalonien
costa brava kultur barcelona

Barcelona

Besøg Cataloniens fascinerende hovedby, Barcelona, og byens utallige kultursevær­dig­heder, bl.a. Gaudí’s berømte bygningsværker.

costa brava kultur Park Güell

Parc Güell i Barcelona

Den fascinerende og meget utraditionelle park skabt af Barcelonas verdensberømte arki­tekt Antoni Gaudí, arkitekten bag Barcelonas vartegn “La Sagrada Familia” og de usæd­vanlige bygninger rundt omkring i Barcelona. Beregn minimum en halv dag på besøget. Det er gratis at komme ind. Åben daglig fra kl. 10. Lukketid afhængig af års­tiden. En park, som man ganske enkelt må besøge.

costa brava kultur sant pere de rodes

Sant Pere de Rodes

I naturparken Cap de Creus ligger det gamle middelalderkloster Sant Pere de Rodes, som nu også indeholder en hyggelig gourmet­restaurant med spændende lokale retter til for­nuftige priser.

costa brava kultur kaktus botanisk have

Botaniske haver

Der er to berømte botaniske haver på Costa Brava: Mar i Murtra i Blanes og Pinya de Rosas, som er den største og smukkeste botaniske have på Costa Brava, mellem Blanes og Lloret de Mar. Sidstnævnte er en privat samling af sjældne planter, fortrinsvis kak­tus­ser, fra hele verden, som ejeren har samlet gennem et helt liv. Planteelskere kan roligt afsætte det meste af en dag til besøget her.

Video fra Mar i Murtra

 

Print Friendly, PDF & Email