ferieboligernatur
kulturaktiviteter
begivenhedermadogvin

Costa Blanca –
den hvide kyst

Costa Blanca er navnet på østkysten af A­li­cante-pro­vinsen, dvs fra Va­len­cia i nord til Carta­gena i syd og har mere end 200 km fine sand­strande. Om­rådet er især kendt for byer som Beni­dorm, Villa­joyosa, Ali­cante, Torre­vieja, Mo­raira m.fl.

Klima

Costa Blanca har ca. 300 solskins­dage om å­ret og en år­lig gen­nem­snits­temperatur på om­kring 18ºC. Klimaet er behage­ligt året rundt og regnes af WHO (Verdens­sundheds­orga­nisa­tionen) som væ­rende et af verdens bedste.

Natur

Costa Blanca nord for Alicante er bjerg­rig og u­tro­lig smuk. Syd for Ali­cante er land­skabet grønt og fro­digt og kal­des for Spa­niens køk­ken­have pga de u­tal­lige are­aler med ci­trus­plan­tager og grøn­sager. Vand­fal­dene Fonts de l’Algar er absolut et besøg værd.

Kultur

Nogle af de vigtigste turistat­trak­tio­ner er bo­rgen i Guada­lest ”Castell de Guada­lest”, og der­ud­over er der mere end 100 mau­riske borg­ruiner på Costa Blanca.

Fiestaer

Blandt Costa Blancas mest populære fies­taer kan nævnes “Moros y Cristia­nos” med karne­vals­agtige optog og “Hogue­ras de San Juan” med op­tog og fyrværkeri.
 

Video:

guadalestCosta Blanca
costa.blanca.strand.morairaMoraira
costa.blanca.moros y cristianosMoros y cristianos
Sted Sovevær. Personer Billede Type Reference
BL-VA Moraira Costa Blanca 3 6 BL-VA Moraira Villa med privat pool,
WiFi og aircondition.
BL-VA
BL-VEP Moraira Costa Blanca 4 8 BL-VEP Moraira Villa
med privat pool og WiFi.
BL-VEP
BL-VM Moraira Costa Blanca 5 10 (12) BL-VM Moraira Villa
med privat pool og WiFi.
BL-VM

Vi har meget mere på Costa Blanca – kontakt os med dine ønsker.

Print Friendly, PDF & Email