ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvin
costa blanca natur fonts de algar

Fonts de Algar

Spanien har mange naturlige pools i områder, hvor vandet har dannet fantastisk smukke landskaber uden menneskelig indblanding. De er et perfekt alternativ til havet. Fonts de l’Algar ligger 15 kilometer fra Benidorm og er i dag en af de mest eftertragtede sommerdestinationer. I 2002 erklærede den valencianske regionsregering dette område for et “beskyttet vådområde”.

Costa Blanca natur albufera.park

Albufera Parc

Parken ligger lidt syd for Valencia. Den er et af de vigtigste vådområder på det spanske fastland og huser Spaniens største sø. Området har stor økologisk bevågenhed og er hjemsted for mange sjældne vadefugle og mange vilde dyrearter.

Find parken på Googlemap.

Costa Blanca natur cueva.canalobre

Cova de Canalobre

Drypstenshuler mellem Alicante og Benidorm. Fantastiske huler, hvor klipperne har antaget utro­lige former. Desuden er der mulighed for at nyde lokal gastro­nomi. Pga den specielle aku­stik danner hulerne ofte rammen for kon­certer. For de ekstra aktive er der en vandresti fra hulerne op til Cabeçó d’Or i 1205 meters højde.

Costa Blanca natur strand.moraira

Skønne strande

Costa Blanca har rigtig mange skønne sandstrande. På den nordlige del, nord for Alicante, er det fortrinsvis mindre sandstrande mellem klipper.  Kysten syd for Alicante er præget af meget brede og lange sandstrande.

Costa Blanca natur Spaniens køkkenhave

Spaniens køkkenhave

Costa Blanca syd for Alicante er meget frodig og kendt som Spaniens køkkenhave. Her er vidt­strakte områder med bl.a. citrus­plantager, marker med artiskokker, avo­kadoer, fersk­ner og rig­tig mange andre frugter og grønsager.

 

Print Friendly, PDF & Email