ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvin
office15 / Pixabay

Begivenheder på Costa Blanca

Der er mange spændende begivenheder på Costa Blanca i løbet af sommeren. Kontakt det lokale turistkontor og få en liste med datoerne for begivenhederne. Her er et udpluk af begivenheder i byen Moraira:

Beach Festival, Beer Festival, Castle Visits, Fiesta Patron Saints, Fiesta San Anton, Fiesta San Juan, Gourmet Sailing Regatta, Moors & Christians, Shopping Night, Vive Fair, Voramar Jazz Festival, Wine Fair, Summer Concerts, Easter Parades.

costa.blanca.moros y cristianos

Moros y Cristianos (Moors & Christians)

En af de mest typiske fiestaer på Costa Blanca er Moros y Cristianos, som fejres i stort set alle byer på forskellige tidspunkter i løbet af sommeren. De symboliserer kampene fra det 8. – 15. årh. mellem muslimer og kristne og fejres med kæmpemæssige optog og musik gennem gaderne. Festerne varer som regel i 3 dage og kulminerer på 3.-dagen.

costa.blanca.skthans

Sankthansfest i Alicante

Spanierne elsker fest og farver, bl.a. i Alicante, hvor den traditionsrige sankthansfest holdes i dagene fra 19. – 24. juni. Her er der masser af kunst, fyrværkeri og festligheder, hvor der bl.a. er fyrværkeri og afbrænding af kæmpestore papmaché-figurer.

 

Print Friendly, PDF & Email