foregaaendecatalonienoversigtnaeste

Ref: C-CNR  –  detaljerede oplysninger

Tilbage til C-CNR side 1

Charmerende landhus med 6 soveværelser og privat pool. Til 15 personer. Kørestolsvenligt. Huset er velegnet til familie­ferie, rund fød­sels­dag eller lignende.

Charmerende landhus med 6 soveværelser og privat poolBeliggenhed: (Klik på kortet)
Huset ligger på landet i fuldstændig fred og ro, 3 km fra nærmeste by og ca. 25 km fra kyst­by­erne Blanes og Lloret de Mar. Huset er et rig­tig godt udgangs­punkt for cy­kel- og traveture i den skønne natur og ud­flug­ter til Cata­loniens mange spæn­den­de kultur- og na­tur­se­vær­dig­he­der.

Boligen:
Et charmerende landhus med 6 soveværelser, der oprindeligt blev bygget som en murstens­fabrik i begyn­delsen af det 19. årh. I slut­ningen af 90’erne blev det total­reno­veret og ind­ret­tet som feriehus.

Huset er i to etager og har i stue­eta­gen en entre, et kørestols­ven­ligt 3-sengs soveværelse med eget bade­værelse, et sove­­værelse med dob­belt­­seng og eget bade­værelse, fuldt udstyret køkken med kø­le­skab, mikroovn, opvaske­­ma­skine og alt nød­vendigt udstyr, spisestue med spise­plads til 20 per­so­ner, to op­holds­­stuer, hvoraf den ene har pejs, flad­skærms-TV (parabol med globale pro­gram­mer), DVD, musik­­anlæg og spil­le­bord til bordspil, et vaskerum med vaske­­ma­skine og di­ver­se ren­gø­rings­ting.

På 1. etage er der to 3-sengs soveværelser hvert med plads til en ekstra seng og to soveværelser med dobbelt­seng. Alle sove­værelser har eget bade­værelse. Huset har centralvarme og er kørestolsvenligt.

Udendørs:
Meget stor have med græsplæne, stor overdækket flise­terrasse med grill­sted, ha­ve­mø­bler og spiseplads til 45 personer, dej­lig pool og pool-terrasse, stort legeområde med gynger og rut­sche­bane og masser af tumleplads for børn. Et lille ha­ve­bas­sin med bl.a. fisk og skild­padder. Andre dyr på grunden. 200 meter fra grunden har ejeren en mindre gård med geder, æsler og høns, som man kan besøge.

Afstande:
Nærmeste by Riudarenes: 3 km; restaurant og take-away: 1,5 km; Girona: ca. 20 km; strand (Blanes / Llo­ret de Mar): 25 km; Barcelona: 75 km.

Video:

besaluCatalonien 1 Sant Pere de RodesCatalonien 2 calellaCosta Brava costa.bravaCosta Brava fra luften
Klik på billederne for at forstørre
catalonien.cnr02 catalonien.cnr03
catalonien.cnr01 catalonien.cnr04
catalonien.cnr05 catalonien.cnr06
Et charmerende landhus med 6 soveværelser og privat pool. Et charmerende landhus med 6 soveværelser og privat pool.
catalonien.cnr10 catalonien.cnr07
catalonien.cnr08 catalonien.cnr09
catalonien.cnr12 catalonien.cnr11
catalonien.cnr18 catalonien.cnr13
 catalonien.cnr19  catalonien.cnr20
catalonien.cnr15 catalonien.cnr16
catalonien.cnr14 catalonien.cnr17

foregaaendecatalonienoversigtnaeste
Print Friendly, PDF & Email