ferieboligernaturkulturaktiviteterbegivenhedermadogvincosta.brava_barcelona
catalonien natur banyoles Søen Banyolas
I regionen Pla de l’Estany findes Cataloniens største naturlige sø, Banyolas, nordvest for Girona. Her er mulighed for bådrundfart, roning og anden vandsport.
catalonien natur aiguamolls Aiguamolls d’Empordá
Naturreservatet Aiguamolls d’Empordá ligger lige nord for L’Escala. Det er den andenstørste naturpark i Catalonien og har et rigt dyre- og planteliv, især er det kendetegnet ved utallige fuglearter. Samtidig er der mange travestier i området, hvor man undervejs kan komme ind i små udkigstårne.
catalonien natur strand Cataloniens strande
Catalonien / Costa Brava har et væld af skønne sandstrande, både små strande indeklemt mellem klipper som fx ved Begur, og lange brede sandstrande som fx ved naturreservatet Aiguamolls og op mod L’Escala.
catalonien natur capdecreus Naturparken Cap de Creus
Naturparken Cap de Creus er et unikt naturområde ud mod den lille by Cadaqués, hvor man undervejs kommer forbi det gamle kloster Sant Pere de Rodes, som nu indeholder en gourmet­restaurant med spændende lokale retter til fornuftige priser.
catalonien natur val de ter Skisportsstedet Val de Ter
Val de Ter er et skisportssted højt oppe i Pyrenæerne ved grænsen til Frankrig, hvor floden Ter har sit udspring. Om sommeren er det ideelt til vandreture og cykelture i den enestående natur, og man kan følge floden Ter på cykel helt ud til Barcelona. Man skal køre mod vest fra Girona og følge floden Ter op gennem den smukke dal Camprodón. I bil er der ca. 1,5 times kørsel fra Girona.

 

Print Friendly, PDF & Email