foregaaendekanariskeoeernaeste

Ref: Tenerife FP – detaljerede oplysninger

Tilbage til T-FP side 1

Agroturisme: Tenerife FP består af 3 feriehuse til hhv. 4, 4 og 2 personer, i alt 10 personer + ekstra senge til 2 børn i hvert hus. De tre huse deler pool og have. Husene kan lejes hver for sig eller samlet. I fællesområder er der gratis internet WiFi.

Tenerife FPBeliggenhed: (Klik på kortet)
Husene Tenerife FP ligger i 230 meters højde, ca. 3 km fra stranden Playa de Bajamar, tæt ved den lille by Tejina på den nord­lige del af Tenerife. Fra den 60.000 m2 store grund går en vandresti op til Picacho de Los Lázaros, som har en rig flora og fauna, mas­ser af vinmarker og landbrug.


Boligerne:
3 rustikke feriehuse, der kan lejes hver for sig eller samlet. Husene har hhv. 2, 2 og 1 soveværelse, spise-/op­holdsstue med musikanlæg, TV, fuldt ud­sty­ret køkken med hvidevarer, fuldt udstyret badeværelse, overdæk­ket terrasse. Vaskeri. Moderne sikkerhedssystem. Hvert hus har 2 ekstrasenge til børn fra 2 – 12 år, samt en babyseng. Sengelinned og håndklæder i husene. Husdyr ikke tilladt.

Udendørs:
Fælles have med grill, pool med hydromassage og mulighed for svømning mod strømmen. Poolen kan over­dæk­kes.

Fællesfaciliteter:
Bordspil, spil for børn, legeplads, stort mødelokale, som også kan bruges til større fester som fx bryllup eller lignende. I fællesområder er der gratis WiFi.

Aktiviteter:
Området er perfekt til traveture i bjergene, og der er gode jagtmuligheder. Naturlige swimmingpools i nær­he­den (3 km), rideskole i nær­he­den.

Afstande:
Supermarked og restaurant 2 km, strand 3 km.

Video:

canarias1Gran Canaria canarias2De Canariske Øer
Klik på billederne for at forstørre
Tenerife FP Tenerife FP
Tenerife FP Tenerife FP
Tenerife FP Tenerife FP
Tenerife FP Tenerife FP
Tenerife FP Tenerife FP

foregaaendekanariskeoeernaeste

Print Friendly, PDF & Email