foregaaendekanariskeoeernaeste

Gran Canaria CT – detaljerede oplysninger

Tilbage til GC-CT side 1

Agroturisme: Gran Canaria CT er et nyrestaureret stenhus med 2 soveværelser og privat pool, til 6 personer. Huset har solenergi og gratis WiFi.

Nyrestaureret stenhus med 2 soveværelser og privat poolBeliggenhed: (Klik på kortet)
Huset ligger i 500 meters højde, i en beskyttet dal midt i naturområdet Parc Nuble på vest­siden af Gran Canaria, i ud­­kan­ten af en lille landsby med 500 ind­byggere. Hu­set er et godt udgangs­­punkt for traveture eller cykelture i na­tu­ren eller lyst­­fi­ske­ri ved kysten. Huset ligger i fuld sol.


Boligen:
Et virkelig charmerende, veludstyret hus i den traditionelle kanariske stil fra begyndelsen af det 20. årh, total­­renoveret i år 2000. Det består af 2 dobbelte so­ve­­væ­rel­ser, hvoraf det ene har en ekstra seng, et bade­værelse med bruser, hår­tørrer og va­ske­­ma­ski­ne, stue med to sove­­sofaer, TV, radio, ste­reo­­anlæg og CD-af­spiller, fuldt ud­styret køk­ken med køleskab, ovn, bræn­de­­komfur, mikroovn, kaffe­maskine, opvaske­maskine og alt nød­­ven­digt ud­styr.  Værel­serne ven­der ud mod en skygge­fuld patio. Huset er ud­styret med sol­energi til op­varm­­ning af vandet. Barneseng, sen­ge­lin­ned og håndklæder er inkluderet.

Huset er vel­egnet og­så om vinteren.

Udendørs:
Grunden er på 1.800 m2 med figner, appelsiner, granatæbler, mangofrugter, ba­na­ner og pa­paya­­frugter, som man frit kan pluk­ke af. Have og stor syd­­vendt terrasse på 200 m2 med pool, grill, spise­plads, sol­senge m.v. og fan­ta­stisk udsigt over dalen helt til At­lanter­havet 10 km væk. Ind­ven­dig patio. Privat par­ke­ring. Huset er køre­stols­venligt.

Området:
Af­standen til kysten ved Ta­sar­te er 10 km. Her er en restaurant. Kysten er ikke en sandstrand, men består af store sten. På vejen til huset, i Mogán, er der et godt supermarked. I landsbyen Ta­sar­te er der et supermarked. På vejen til Mogán i nær­heden af Ve­ne­gue­ra er der en restaurant med god mad og vin og en fantastisk ud­sigt.

Afstande:
Supermarked: 250 meter. Restaurant: 10 km (ved kysten). Lægehus: 750 m. Lufthavn: 75 km.

Video:

canarias1Gran Canaria canarias2De Canariske Øer
Klik på billederne for at forstørre
Gran Canaria CT Gran Canaria CT
Gran Canaria CT Gran Canaria CT
Gran Canaria CT Gran Canaria CT
Gran Canaria CT Gran Canaria CT
Et nyrestaureret stenhus med 2 soveværelser og pool Et nyrestaureret stenhus med 2 soveværelser og pool
Huset er udstyret med solenergi Huset er udstyret med solenergi
Huset er udstyret med solenergi Huset er udstyret med solenergi
Huset er udstyret med solenergi Huset er udstyret med solenergi

foregaaendekanariskeoeernaeste

Print Friendly, PDF & Email