foregaaendekanariskeoeernaeste

Gran Canaria CRL – detaljerede oplysninger

Tilbage til GC-CRL side 1

Agroturisme: Et typisk canarisk landhus bygget af sten og træ, med 2 soveværelser. Alle moderne bekvemmeligheder. Til 5 personer.

gran.canaria.crl2Beliggenhed: (Klik på kortet)
Huset Gran Canaria CRL ligger i 650 meters højde, på den sydlige del af Gran Canaria i et meget roligt område i en rigtig smuk og frodig dal med et behageligt klima. Efter sigende et af de smukke­ste steder på øen. Huset ligger 5 minutters gang fra den male­riske lille landsby Santa Lucía de Tira­jana, hvor man bl.a. finder flere gode restau­ran­ter og super­markeder.


Boligen:
Et rummeligt, typisk canarisk landhus bygget af sten og træ. Huset har 2 soveværelser samt en ekstra seng, badeværelse med bruser og hårtørrer, køkken/stue/opholdsstue med sat. TV med TDT, CD-afspiller. Køkkenet er udstyret med glaskeramiske kogeplader, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, vaskemaskine, strygejern og alt nødvendigt køkkenudstyr. Sengelinned og håndklæder, babyseng med linned, 1.-hjælpskasse. Huset har opvarmning.

Huset blev totalrestaureret i 2001, hvor man har bevaret den oprindelige arkitektur med bl.a. kønne stengulve og trælofter. Huset er smagfuldt udsmykket og møbleret.

Udendørs:
Stor have på en 20.000 m2 stor grund, ca. 20 m2 terrasse med havemøbler og drømmesenge, privat parkering ved huset. Fra terrassen er der en skøn udsigt over bjergene og det smukke landskab. Haven er beplantet med tropiske planter som fx kak­tusser og andre typiske kana­riske planter, og haven er omgivet af palmer, forskellige frugt­træer som granatæbler, appelsiner og oliven­træer. Ved siden af huset er der en historisk oliemølle fra det 17. årh.

Afstande:
San Bartolomé 7 km. Agüimes (større by) 19 km. Lufthavn 30 km. Las Palmas 50 km. Nærmeste strand 28 km.  Maspalomas 37 km.

Området:
Området indbyder til trave­ture på afmærkede stier i den smukke natur og er et godt udgangs­punkt for ud­flugter til hele øen. Huset ligger for enden af en privat vej.

Video:

canarias1Gran Canaria canarias2De Canariske Øer
Klik på billederne for at forstørre
Gran Canaria CRL Gran Canaria CRL
Gran Canaria CRL Gran Canaria CRL
grancanaria.crl08 grancanaria.crl07
grancanaria.crl09 grancanaria.crl03
grancanaria.crl18 grancanaria.crl14
grancanaria.crl10 grancanaria.crl11
grancanaria.crl15 grancanaria.crl16
grancanaria.crl22 grancanaria.crl17
grancanaria.crl19 grancanaria.crl20
grancanaria.crl12 grancanaria.crl13

foregaaendekanariskeoeernaeste

Print Friendly, PDF & Email