kanariskeoeernaeste

Gran Canaria AEO – detaljerede oplysninger

Tilbage til Gran Canaria AEO side 1

Agroturisme: 4 skønne rustikke boliger i et tidligere landbrug, smagfuldt renoveret, hver til 3 personer, totalt 12 personer. Gratis WiFi i alle boliger. De 4 boliger deler pool.

gran.canaria.aeo2_

Beliggenhed:

(Klik på kortet)
I den smukke og frodige dal ved den maleriske by Santa Lucia på den sydlige del af Gran Canaria mellem palmer, oliven-, mandel-, appelsintræer og tropiske blomstrende buske. Boligerne ligger i 650 meters højde og har en fantastisk udsigt ud over dalen.


Boligerne:

De 4 boliger Gran Canaria AEO er fordelt i tre separate bygninger, der stammer fra det 16. årh. i tiden for de første bosættere på Gran Canaria.

Bo­ligerne fremstår i dag som virkelig charmerende, rustikke og smagfuldt renoverede ferieboliger, hvor man har bevaret den oprindelige arkitektur med sten og træ. De oprindelige elementer som fx de gamle fodertrug til dyrene er renoveret og be­varet som dekoration. Murene er tykke stenmure, som holder temperaturen nede om sommeren og behagelig også om vinte­ren.

I 2001 blev den endelige renovering afsluttet, og boligerne har i dag alle moderne bekvemmeligheder, herunder TV, gratis WiFi og musikanlæg.

Hver bolig har et soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, babyseng, en ekstra seng og er til hver 3 personer. Desuden et badeværelse med bruser, hårtørrer og 1.-hjælpskasse, en spise-/opholdsstue med TV og musik­anlæg, gratis WiFi, fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn med glaskeramiske plader, kaffemaskine, blender, brødrister og alt nødvendigt ud­styr til 4 personer.

Boligerne har el-varme.

Bolig 1-M: Ligger i stueetage i samme bygning som 1-O.
Bolig 1-O: Ligger i stueetage i samme bygning som 1-M.
Boligerne 1-M og 1-O kan kan slås sammen til en sammenhængende bolig med plads til 6 personer.
Bolig 2: Ligger i separat bygning på 1. etage.
Bolig 3: Ligger i separat bygning og er i 2 etager.

Plan over området med boligerne Gran Canaria AEO:

Se her, hvordan husene ligger på grunden. Klik på billedet for at se forstørrelse.

gc-aeo-plan

Udendørs:

Hver bolig har privat terrasse med terrassemøbler. Parkering på grunden til aflæsning af bagage, plads til parkering 50 meter fra grunden.

Fællesområder:

Hele grunden er på 2000 m2, hvoraf en del er anlagt med stor pool-terrasse med en 4 x 8 m pool, solsenge og stort grill­om­rå­de samt en patio på ca. 100 m2. En del af grunden er anlagt som prydhave med tropiske planter som kaktusser og sukku­len­ter. Området har desuden et fælles opholdsrum med musik­anlæg, bordspil, bøger, informationsmaterialer og kort, og her findes også et vaskerum. Terrasser med skøn udsigt over den frodige dal.

Området:

I den hyggelige by Santa Lucia er der bl.a. flere gode restau­ran­ter og super­markeder. Området indbyder til skønne trave­ture på de mange af­mær­­ke­de stier i den smukke natur og er et godt udgangs­punkt for ud­flugter til hele øen.

Afstande:

San Bartolomé 7 km.
Agüimes (større by) 19 km.
Nærmeste strand 28 km.
Maspalomas 37 km.
Lufthavn 30 km.
Las Palmas 50 km.

Video:
canarias1Gran Canaria canarias2De Canariske Øer
Klik på billederne for at forstørre
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
gc-aeo07 Gran Canaria AEO
 gc-aeo13
Gran Canaria AEO gc-aeo09
gc-aeo08 gc-aeo35
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
gc-aeo18 Gran Canaria AEO
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
Gran Canaria AEO Gran Canaria AEO
gc-aeo31 gc-aeo29
gc-aeo30 gc-aeo28
gc-aeo32 gc-aeo27
gc-aeo33 gc-aeo34
gc-pdv24 gc-pdv28
grancanaria.crl12 grancanaria.crl13

kanariskeoeernaeste

Print Friendly, PDF & Email