ferieboligernatur
kulturaktiviteter
begivenhedermadogvin

De Kanariske Øer

Klima
De Kanariske Øer har i åre­vis været et yn­det ferie­mål for skan­di­na­viske turister pga de­res milde klima og mange sol­skins­timer året rundt.

Selv om vinteren har De Kanariske Øer tem­peraturer som en dejlig dansk sommer over­alt og er derfor hele året fantastiske til alle slags vand­sport som wind­surfing, kajak­roning, dykning m.v.

Natur
Øerne er meget andet end masseturisme. Hvis man bevæger sig lidt ind på fx. Gran Canaria, møder man en helt unik natur med citrus- og olivenplantager, palmer, kak­tus­ser, vinmarker, land­brugs­are­aler, blom­stren­de buske, grønne fro­dige dale og skove. Her finder man virkelig fred og ro.

Der er flere naturparker som fx Valle del Aga­ete mod nord­vest og 4 natio­nalpar­ker på De Kanariske Øer.

Midt på øerne, fx på Gran Canaria er der en fanta­stisk natur med grot­ter, bjerge og dale, der ind­byder til at blive udfor­sket til fods el­ler på cykel, eller end­da til bjerg­bestigning.

Kultur
De Kanariske Øer rummer en del kultur som fx mo­derne kunst­museer o.l., an­tikke monu­menter som fx. pyra­miderne Piramides de Guimar på Tene­rife og monu­mentale byg­nings­værker i San Cri­­stóbal de la Laguna (på Tenerife), som af UNESCO er blevet ud­nævnt til verdensarv.

Øerne afholder mange fiestaer som resten af Spanien, her skal spe­cielt frem­hæves kar­ne­vallet i Santa Cruz på Tene­rife i febru­ar, der regnes for ver­dens næst­største efter Rio de Janeiro. Her samles tusindvis af men­ne­sker fra hele verden for at være med til festen.

Video:

canarias1Gran Canaria canarias2De Kanariske Øer
Sted Sovevær. Personer Billede Type Reference
Gran Canaria AEO 1 3 Gran Canaria AEO 4 rustikke boliger
med delt pool og gratis WiFi
GC-AEO
3 huse med delt pool 1 – 5 2 – 10 (16) De Kanariske Øer 3 huse med delt pool tenerife 3 rustikke huse
med delt pool og gratis WiFi
T-FP
typisk canarisk landhus gran canaria 2 4 (5) De Kanariske Øer Gran Canaria CRL Landhus
i naturskønne omgivelser
GC-CRL
gran.canaria.pdv1 2 5 gc-pdv01 Rustik finca
i naturskønne omgivelser
med delt pool og gratis WiFi
GC-PDV
Stenhus med privat pool Gran Canaria wifi 2 6 (7) De Kanariske Øer Stenhus med privat pool og gratis WiFi Gran Canaria Stenhus
med privat pool og gratis WiFi
GC-CT
Landhus Gran Canaria 2 4 De Kanariske Øer Landhus Gran Canaria Landhus GC-CM

Vi har meget mere på De Kanariske Øer – kontakt os med dine ønsker.
Print Friendly, PDF & Email