naeste

Ref: Barcelona R32 – detaljerede oplysninger

Tilbage til BA-R32 side 1

Barcelona R32 er en ferielejlighed med 1 soveværelse og altan, til 2 (4) personer. Aircondition, opvarmning og gratis internet (WiFi). Vi har adgang til alle lejlighederne i denne bygning, så stedet er velegnet til grupper.

ba.r322Beliggenhed: (Klik på kortet)
Lige i hjertet af Barcelonas gamle bydel tæt ved de berømte ramblaer m.v., 1 minuts gang fra en metro og i gå­af­stand til alle den centrale bydels seværdigheder.


Boligen:
En lille ferielejlighed på 38 m2 med 1 soveværelse og 1 badeværelse. Der er en stue med TV og videoafspiller, fuldt udstyret køk­ken med va­ske­ma­skine og strygejern, badeværelse med hårtørrer. Lejligheden er udstyret med håndklæder og sen­ge­lin­ned. Gratis internet (WiFi), air­con­di­tion og op­varm­ning.

Området:
Ramblaerne er nok Barcelonas mest berømte og besøgte område. Det er en avenue med masser af forretninger, kunstnere, far­ve­ri­ge boder og barer, og som går fra Plaza Catalunya og ned til hav­nen med Columbus monumentet. Herfra kan man føl­ge hav­nen til det charmerende og liv­lige område Barce­lo­neta, hvor der også er dejlige restau­ranter og ofte musikere, der spiller på pro­me­na­den. Der er masser af offent­lige trans­port­muligheder.

Video:

 Barcelona 1 barcelona.strandBarcelona 2
Klik på billederne for at forstørre
Barcelona R32 Barcelona R32
Barcelona R32 Barcelona R32
Barcelona R32 Barcelona R32
BA-R32: Ferielejlighed med 1 soveværelse og altan BA-R32: Ferielejlighed med 1 soveværelse og altan

naeste

Print Friendly, PDF & Email