foregaaendenaeste

Ref: Barcelona ED

Tilbage til BTA-ED side 1

Barcelona ED er en lys og venlig ikke-ryger lejlighed med 2 soveværelser. Gratis WiFi.

Barcelona ED - En lys og venlig ikke-ryger lejlighed med balkonBeliggenhed: (Klik på kortet)
Meget central beliggenhed i gåafstand til Plaza Catalunya og ramblaerne, få minutters gang fra flere af Gaudís smukke huse som fx Casa Battlò og la Pedrera, og med indkøbs­muligheder i gåafstand. Flere metrostationer i gåafstand.


Boligen:
En lys og venlig ikke-ryger lejlighed på 5. sal i en bygning med elevator. Den er på 70 m2 og har balkon. Til 4 personer.

Lejligheden er holdt i friske farver og er smagfuldt møbleret. Den indeholder 2 soveværelser, heraf et med dobbelt­seng, natborde med lamper, kommode, babyseng og patiodøre med udgang til balkon. Det andet soveværelse har to enkeltsenge med natborde og lamper. Et badeværelse med bruser og hårtørrer, en lys stue med behagelige daglig­stuemøbler, sat. TV og udgang til balkon. Spisestue med plads til 4 personer, delvist adskilt fra køkkenet. Fuldt ud­sty­ret køkken med køleskab, elektriske kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, brødrister, elkedel og alt nødvendigt køk­ken­udstyr. Separat vaskerum med vaskemaskine, strygejern, strygebræt og hylder til tøj og kufferter.

Lejligheden har aircondition, opvarmning og gratis WiFi. Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

Området:
Privat parkering (ikke inkluderet i prisen). Området rummer mange forretninger, restauranter, mange seværdigheder som fx Museum of Contemporary Art, flere af Gaudís smukke bygninger som Casa Milá, La Sagrada Familia, Casa Battlò og la Pedrera. Plaza Catalunya og de livlige ramblaer er i gåafstand, og der er flere metrostationer ganske få minutters gang fra lejligheden.

Video:

 Barcelona 1 barcelona.strandBarcelona 2
Klik på billederne for at forstørre
Barcelona ED Barcelona ED
barcelona.bta-ed03 barcelona.bta-ed04
barcelona.bta-ed05 barcelona.bta-ed06
barcelona.bta-ed07 barcelona.bta-ed08
barcelona.bta-ed09 barcelona.bta-ed10
barcelona.bta-ed11 barcelona.bta-ed12
i gåafstand til ramblaen og den gamle bydel i gåafstand til ramblaen og den gamle bydel

foregaaendenaeste

Print Friendly, PDF & Email