naeste

Barcelona PS – detaljerede oplysninger

Tilbage til BTA-PS side 1

Barcelona PS: Moderne lejlighed til 2 personer. Gratis WiFi og aircondition.

bta.ps2Beliggenhed: (Klik på kortet)
I et populært centralt område hovedsageligt med boliger, men også barer, et teater og en natklub. I de nærliggende gader er der masser af restauranter, tapasbarer og smukke bygninger.


Boligen:
Barcelona PS er en moderne og funktionel 60 m2 lejlighed på 2. sal i en bygning med elevator. I entreen er der to store garde­robe­skabe. Lejlig­heden har et lille sove­værelse med dobbelt­seng, et moderne bade­værelse med bruse­badekar og hårtørrer, en rummelig 3-delt og lys stue med sofa og TV (TDT) i den ene afdeling, spise­møbler i en anden og en lille afde­ling med skrivebord. Fuldt udstyret smukt og stilrent køkken af stål, med et lille køleskab, komfur, kaffe­maskine, brød­rister, vaske­maskine, stryge­jern, stryge­bræt, opvaske­maskine og alt nød­vendigt køkken­udstyr.

Fra stuen er der udgang til en lille altan med bord og to stole.

Lejligheden har opvarmning, aircondition, gratis WiFi, sengelinned og håndklæder.

Området:
I de nærliggende gader er der masser af restauranter tapasbarer og smukke bygninger. Ca. et kvarters gang til Barcelonas livlige centrum, den gamle bydel og ramblaerne med masser af forretninger, markeder, restauranter, Plaça Espanya og nogle af Barcelonas mange seværdigheder som havneområdet med det spændende center World Trade Center Barcelona. Strandene ved Barceloneta kan nås på ca. et kvarter. Der er to metrostationer tæt ved lejligheden, der kan benyttes for at komme til ramblaerne.

Video:

 Barcelona 1 barcelona.strandBarcelona 2
Klik på billederne for at forstørre
Barcelona PS Barcelona PS
Barcelona PS Barcelona PS
Barcelona PS Barcelona PS
Barcelona PS Barcelona PS
Barcelona PS Barcelona PS
Barcelona PS Barcelona PS
Barcelona PS Barcelona PS
Barcelona PS Barcelona PS

naeste

Print Friendly, PDF & Email