foregaaende

Ref: Barcelona BB33 – detaljerede oplysninger

Tilbage til BA-BB33 side 1

Barcelona BB33 er en moderne, centralt beliggende lejlighed meget tæt ved strand og by. Aircondition og gratis WiFi. Til 4 (6) personer.

Barcelona BB33Beliggenhed: (Klik på kortet)
Lejligheden ligger i gåafstand til Barcelonas dejlige sandstrande, Barceloneta og havneområdet med barer, restauranter m.v. Der er kun 50 meter til metrostationen Bogatell, hvorfra der er 10 minutters kørsel til det gotiske kvarter (Barrio Gotique), ramblaerne og Plaza Catalunya.


Boligen:
Veludstyret lejlighed på 65 m2 med 2 dobbelte soveværelser, fuldt udstyret badeværelse med hårtørrer, spise-/op­holds­stue med TV og udgang til en lille altan. Fuldt udstyret køkken med alt nødvendigt udstyr som køleskab, ovn, vaskemaskine, strygejern m.v. Lej­lig­heden har air­condition og op­varmning og er ud­sty­ret med sengelinned og håndklæder. Gratis internet WiFi.

Området:
Området ved Barceloneta er et livligt område, hvor der ofte er underholdning af kunstnere som musikere, malere m.v. Der er mange barer, spændende restauranter samt banker m.v. og alt hvad en storby kan til­by­de. Barcelonas gamle bydel ”Ciutat Vella”, det gotiske kvarter “Barrio Gotique”, de farverige ramblaer og Plaza Catalunya kan nås på 10 minutter med metroen. Der er 5 minutters gang til me­tro­sta­tio­n.

Video:

 Barcelona 1 barcelona.strandBarcelona 2
Klik på billederne for at forstørre
Barcelona BB33 Barcelona BB33
Barcelona BB33 Barcelona BB33
Barcelona BB33 Barcelona BB33
Moderne, centralt beliggende lejlighed i Barcelona barcelona.bb3306
i gåafstand til ramblaen og den gamle bydel i gåafstand til ramblaen og den gamle bydel

foregaaende
Print Friendly, PDF & Email