foregaaendeandalusiennaeste

Ref: A-RBZ detaljerede oplysninger

(Tilbage til A-RBZ side 1)

Andalusien RBZ – rustikt landhus med privat pool, til 4 personer. Huset har aircondition i stuen og gratis WiFi.

Ejeren har i alt 6 villaer til 4 – 10 personer og en lejlighed til 2 – 4 personer i samme område. Stedet er derfor ideelt til flere familier, der vil holde ferie sammen, men gerne vil have deres privatliv.

Andalusien RBZ

Beliggenhed:

(Klik på kortet)
Huset ligger i et fantastisk naturområde, El Chorro, nok et af de mest berømmede i An­dalusien. Området ligger ved foden af Sierra Huma med en unik udsigt over dalen og i total fred og ro. Der er ca. 45 mi­nut­ters kørsel til Málaga.

Om­­rå­det er fyldt med de typiske middelhavs­træ­er som ældgamle johan­nes­brødtræer, stenege, pe­ber­træ­er, galæbler og pin­je­træ­er.

Boligen:

Huset har 2 soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, et badeværelse fuldt udstyret med håndklæder og en hårtørrer. En hyggelig stue i forskudt plan med TV og pejs, fuldt udstyret køkken med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, vaskemaskine og alt nødvendigt køkkenudstyr. Huset har aircondition og gratis WiFi.

Udendørs:

En rigtig hyggelig og frodig have med privat pool, poolterrasse med drømmesenge, grill, græsplæne og fantastisk udsigt over Guadalhorce dalen.

Overdækket terrasse med spisemøbler, privat parkering. Den smukt tilplantede have med typiske Middelhavstræer og buske gør, at man kan nyde totalt privatliv.

I tilknytning til husene i området er der en lille hyggelig restaurant, der serverer gode lokale retter. Re­stau­ran­ten har både en indendørs af­de­ling og en overdækket udendørs terrasse. Restauranten har gratis WiFi.

Området:

Området er perfekt til både afslapning og aktiviteter som traveture i naturen og fx bjergbestigning. Der er 3 km til tog og den lille by El Chor­ro. Af­stan­den til den lille by Valle de Abdalajís er 4,5 km, og her finder man alle fa­ci­li­te­ter som forretninger, ba­rer, re­stau­ran­ter, ben­zin­tank, in­ter­net­ba­rer, apotek og døgnåbent læge­hus.

Nærmeste lufthavn:

Málaga.

Video:

 Rundt i Andalusien  Vandring i Andalusien  Natur i Andalusien  Nationalpark
 Malaga  Ronda  Costa del Sol
Klik på billederne for at forstørre
Andalusien RBZ Andalusien RBZ
Andalusien RBZ Andalusien RBZ
Andalusien RBZ Andalusien RBZ
Andalusien RBZ Andalusien RBZ
Andalusien RBZ Andalusien RBZ
Andalusien RBZ Andalusien RBZ
Andalusien RBZ Andalusien RBZ
Andalusien RBZ El Chorro

foregaaendeandalusiennaeste
Print Friendly, PDF & Email