foregaaendeandalusien

Ref: A-RBM detaljerede oplysninger

(Tilbage til A-RBM side 1)

Andalusien RBM – Feriebolig, landhus i to etager med 4 soveværelser, til 8 (10) personer. Aircondition, opvarmning og gratis WiFi.

Ejeren har i alt 6 villaer til 4 – 10 personer og en lejlighed til 2 – 4 personer i samme område. Stedet er derfor ideelt til flere familier, der vil holde ferie sammen, men gerne vil have deres privatliv.

Andalusien RBMBeliggenhed: (Klik på kortet)
Huset ligger i et fantastisk naturområde, El Chorro, nok et af de mest berømmede i An­dalusien.

Om­­rå­det er fyldt med de typiske middelhavs­træ­er som ældgamle johan­nes­brødtræer, stenege, pe­ber­træ­er, galæbler og pin­je­træ­er.

Området ligger ved foden af Sierra Huma med en unik udsigt over dalen og i total fred og ro. Der er ca. 45 mi­nut­ters kørsel til Málaga.

Boligen:
Et smukt rustikt landhus i to etager, med 4 soveværelser, heraf et med dobbeltseng og tre med hver to enkeltsenge.

Huset har 2 fuldt udstyrede moderne badeværelser med hårtørrer, spise-/opholdsstue med pejs, TV, DVD-afspiller og sovesofa til 2 personer, fuldt udstyret køkken med alle bekvemmeligheder som køleskab, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og alt nødvendigt udstyr samt vaskemaskine, strygejern og strygebræt. Boligen har centralvarme, som betales særskilt. Hårtørrer. Huset er forsynet med håndklæder og sengelinned etc.

Udendørs:
Uden for huset er der to store terrasser med spisemøbler, den ene med typiske buegange, sommerkøkken med grillområde. Stor veltilplantet have med tropiske træer og buske, græsplæne, smukke stensætninger, nyreformet pool og drømmesenge.

I tilknytning til husene i området er der en lille hyggelig restaurant (billeder i næstnederste række til højre), der serverer gode lokale retter. Re­stau­ran­ten har både en indendørs af­de­ling og en overdækket udendørs terrasse. Restauranten har gratis WiFi.

Området:
Området er perfekt til både afslapning og aktiviteter som traveture i naturen og fx bjergbestigning (billeder i nederste række til højre). Der er 3 km til tog og den lille by El Chor­ro. Af­stan­den til den lille by Valle de Abdalajís er 4,5 km, og her finder man alle fa­ci­li­te­ter som forretninger, ba­rer, re­stau­ran­ter, ben­zin­tank, in­ter­net­ba­rer, apotek og døgnåbent læge­hus.

Nærmeste lufthavn:
Málaga.

Video:

 Rundt i Andalusien  Vandring i Andalusien  Natur i Andalusien  Nationalpark
 Malaga  Ronda  Costa del Sol
Klik på billederne for at forstørre
andalusien rbm andalusien rbm
andalusien rbm andalusien rbm
andalusien rbm andalusien rbm
andalusien rbm andalusien rbm

foregaaendeandalusien
Print Friendly, PDF & Email