foregaaendeandalusiennaeste

Ref: A-RBC detaljerede oplysninger

(Tilbage til A-RBC side 1)

Agroturisme: Andalusien RBC – landhus med privat pool, til 4 (6) personer. Huset har aircondition i stuen og gratis WiFi.

Ejeren har i alt 6 villaer til 4 – 10 personer og en lejlighed til 2 – 4 personer i samme område. Stedet er derfor ideelt til flere familier, der vil holde ferie sammen, men gerne vil have deres privatliv.

andalusien.rbc2_

Beliggenhed:

(Klik på kortet)
Huset ligger i et fantastisk naturområde, El Chorro, nok et af de mest berømmede i An­dalusien. Området ligger ved foden af Sierra Huma med en unik udsigt over dalen og i total fred og ro. Der er ca. 45 mi­nut­ters kørsel til Málaga.

Om­­rå­det er fyldt med de typiske middelhavs­træ­er som ældgamle johan­nes­brødtræer, stenege, pe­ber­træ­er, galæbler og pin­je­træ­er.

Boligen:

Andalusien RBC er et af 10 huse, der ligger spredt på en 100.000 m2 stor grund. Huset er en charmerende rustik villa med 2 store soveværelser, heraf et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, fuldt udstyret badeværelse med hårtørrer, hyggelig rustikt indrettet spise-/opholdsstue med TV, pejs, sovesofa til to personer, og aircondition. Åbent fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, mikroovn, vaskemaskine, strygejern og strygebræt og alt nødvendigt køkkenudstyr.

Udendørs:

Stor indhegnet, frodig have med tropiske planter og spændende detaljer, privat pool med græsplæne omkring, liggestole, en dejlig overdækket terrasse, grillområde med en charmerende rustik grill og en hyggelig terrasse med spisemøbler, vidunderlig udsigt over det smukke bjergrige landskab. Haven er plan og derfor meget børnevenlig. Parkering på grunden.

I tilknytning til husene i området er der en lille hyggelig restaurant, der serverer gode lokale retter. Re­stau­ran­ten har både en indendørs af­de­ling og en overdækket udendørs terrasse. Restauranten har gratis WiFi.

Området:

Området er perfekt til både afslapning og aktiviteter som traveture i naturen og fx bjergbestigning. Der er 3 km til tog og den lille by El Chor­ro. Af­stan­den til den lille by Valle de Abdalajís er 4,5 km, og her finder man alle fa­ci­li­te­ter som forretninger, ba­rer, re­stau­ran­ter, ben­zin­tank, in­ter­net­ba­rer, apotek og døgnåbent læge­hus.

Nærmeste lufthavn:

Málaga.

Video:

 Rundt i Andalusien  Vandring i Andalusien  Natur i Andalusien  Nationalpark
 Malaga  Ronda  Costa del Sol
Klik på billederne for at forstørre
andalusien rbc andalusien rbc
andalusien rbc andalusien rbc
andalusien rbc andalusien rbc
andalusien rbc andalusien rbc
andalusien rbc andalusien rbc
andalusien rbc andalusien rbc
andalusien rbc andalusien rbc
andalusien rbc andalusien.rbc01
andalusien.rbc14 andalusien.rbc20
andalusien.rbc19

foregaaendeandalusiennaeste
Print Friendly, PDF & Email