foregaaendeandalusiennaeste

Ref: A-RBT detaljerede oplysninger

(Tilbage til A-RBT side 1)

Agroturisme: Andalusien RBT – spændende landhus med privat pool, til 4 personer. Huset har aircondition, opvarmning og gratis WiFi.

Ejeren har i alt 6 villaer til 4 – 10 personer og en lejlighed til 2 – 4 personer i samme område. Stedet er derfor ideelt til flere familier, der vil holde ferie sammen, men gerne vil have deres privatliv.

Andalusien RBT

Beliggenhed:

(Klik på kortet)
Huset ligger i et fantastisk naturområde, El Chorro, nok et af de mest berømmede i An­dalusien.
Om­­rå­det er fyldt med de typiske middelhavs­træ­er som ældgamle johan­nes­brødtræer, stenege, pe­ber­træ­er, galæbler og pin­je­træ­er.

Området ligger ved foden af Sierra Huma med en unik udsigt over dalen og i total fred og ro. Der er ca. 45 mi­nut­ters kørsel til Málaga.

Boligen:

Andalusien RBT er et af 10 huse, der ligger spredt på en 100.000 m2 stor grund. Huset er stort og rummeligt og har 2 sovevæ­relser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, to badeværelser, et med badekar og et med bruser. Badeværel­serne er fuldt udstyret med håndklæder og hårtørrer. En charmerende stue med højt til loftet og med sat. TV, musiksystem, pejs og op­gang til tårnet, fuldt udstyret køkken med ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, vaskemaskine og alt nødvendigt køkkenudstyr. Huset har aircondition, opvarmning (1 euro/time) og gratis WiFi.

Udendørs:

En spændende og frodig have med privat pool og grill, græsplæne, drømmesenge og fantastisk udsigt over Guadalhorce da­len. Overdækket terrasse med spisemøbler, privat parkering. Haven er anlagt med typiske Middelhavstræer og buske og er fuldstændig ugenert.

I tilknytning til husene i området er der en lille hyggelig restaurant, der serverer gode lokale retter. Re­stau­ran­ten har både en indendørs af­de­ling og en overdækket udendørs terrasse. Restauranten har gratis WiFi.

Området:

Området er perfekt til både afslapning og aktiviteter som traveture i naturen og fx bjergbestigning. Der er 3 km til tog og den lille by El Chor­ro. Af­stan­den til den lille by Valle de Abdalajís er 4,5 km, og her finder man alle fa­ci­li­te­ter som forretninger, ba­rer, re­stau­ran­ter, ben­zin­tank, in­ter­net­ba­rer, apotek og døgnåbent læge­hus.

Nærmeste lufthavn:

Málaga.

Video:

 Rundt i Andalusien  Vandring i Andalusien  Natur i Andalusien  Nationalpark
 Malaga  Ronda  Costa del Sol
Klik på billederne for at forstørre
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT Andalusien RBT
Andalusien RBT El Caminito del Rey
El Chorro Andalusien El Chorro Andalusien

foregaaendeandalusiennaeste
Print Friendly, PDF & Email