foregaaendeandalusiennaeste

Ref: A-EA – detaljerede oplysninger

(Tilbage til A-EA side 1)

Andalusien EA et charmerende, nyrenoveret landhus med privat pool, 3 soveværelser. Til 5 personer. Huset har gratis WiFi.

andalusien eaBeliggenhed: (Klik på kortet)
Huset er omgivet af naturparken Parque Natural de las Sierras de Tejeda y Almijara, hvor gederne går omkring i naturen. Herfra er der adgang gennem en låge til en natursti, hvor man kan gå gen­nem den skønne naturpark. Stedet er et perfekt udgangspunkt for ture til de små hvide byer, til Al­hambra i Granada, til stranden eller ud i den andalusiske natur.

Boligen:
Landhus, som oprindeligt er en antik finca, restaureret i den gamle andalusiske stil, både hvad angår mure og tag­kon­struk­tion, farver, keramikgulve og loftsbjælker. Huset har alle moderne bekvemmeligheder.

Huset har 3 soveværelser og plads til 5 personer. Et soveværelse har dobbeltseng, et har to enkeltsenge, og et har en enkelt­seng. Et soveværelse har direkte adgang ud til haven. Der er et badeværelse med brusekabine, åbent fuldt ud­styret moderne køkken med keramisk el­komfur, køleskab, mikroovn, vaskemaskine, strygebræt, strygejern og alt nød­ven­digt køkken­grej, hyggelig stue/op­holds­stue med spisebord, sofa, TV og en typisk anda­lusisk pejs. Huset har gratis WiFi med en trådløs router, som kan benyttes til mobil­telefon, tablet eller laptop.

Sengelinned og to håndklæder pr. per­son. Huset har gratis WiFi.

Udendørs:
Terrasse på 80 m2, privat pool med lys og indvendig indbygget bænk i smuk keramik. I sommernætterne kan man tydeligt se stjerne­himlen pga afstanden til lyset fra byerne.

Nærmeste lufthavn:
Málaga.

Video:

 Rundt i Andalusien  Vandring i Andalusien  Natur i Andalusien  Nationalpark
 Malaga  Ronda  Costa del Sol
Klik på billederne for at forstørre
andalusien ea landhus andalusien competa
andalusien ea landhus andalusien competa
andalusien ea andalusien ea
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA andalusien.ea17
OLYMPUS DIGITAL CAMERA andalusien.ea15
andalusien.ea16 andalusien.ea18
andalusien.ea03 andalusien.ea19
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Stor have, overdækket sydvestvendt terrasse med fantastisk udsigt over Middelhavet
Stor have, overdækket sydvestvendt terrasse med fantastisk udsigt over Middelhavet Stor have, overdækket sydvestvendt terrasse med fantastisk udsigt over Middelhavet

foregaaendeandalusiennaeste
Print Friendly, PDF & Email