De fleste rejser forløber heldigvis som gode oplevelser uden uforudsete forhindringer. Alligevel kan der opstå problemer som fx sygdom, dødsfald i nærmeste familie, fyring eller lignende, som kan forhindre dig i at rejse. Vi anbefaler dig derfor at tjekke, at du har den rigtige forsikring.

Det blå EU-sygesikringskort

Vær opmærksom på, at det gule sygesikringsbevis ikke længere dækker i udlandet.

I tilfælde af behandlingskrævende sygdom under ferien er det derfor vigtigt, at du med­bringer det blå EU-sygesikringskort. Det giver adgang til behandling i det of­fentlige behandlingssystem i Spanien og Portugal på lige fod med landenes egne borgere.

Se generel information om det blå sygesikringskort her.

Rejseforsikring

Undersøg, om du har en rejseforsikring, inden du rejser på ferie.

Nogle private forsikringer som fx familieforsikringer indeholder også en rejsefor­sik­ring, eller rejse­forsikringen kan tegnes som et tillæg til familieforsikringen. Tjek hos dit forsikrings­selskab, om du er dækket ind til din rejse.

En rejseforsikring kan også være indeholdt i vilkårene for dit kreditkort. Det sik­re­ste er at tjekke hos din kortudsteder, om du er dækket ind til din rejse.

 
Er du ikke dækket af en rejseforsikring og ønsker at tegne en til din ferie i Spanien eller Portugal, kan du tegne den hos forsikringsselskabet ”Europæiske Rejseforsikring A/S”, som Casitas samarbejder med.

Nedenfor finder du 2 links til relevante forsikringer hos Europæiske Rejseforsikring A/S, hvor du samtidig kan se forsikringsbetingelserne og evt. bestille din forsikring.

 

forsikring ER-ERV-logo

Feriehuslejer-forsikring

forsikring afbestil-feriehusMed en “Feriehuslejer-forsikring” er du sikret imod at miste de penge, som du har betalt for leje af et feriehus, hvis du skulle blive syg før eller under ferieopholdet.

Forsikringen indeholder endvidere en indbo-ansvarsforsikring. Det vil sige, at du er dækket, hvis du kommer til at ødelægge noget i den bolig, du har lejet.

Forsikringen kan tegnes til lejeperioder på op til to måneder og kan dække leje af feriebolig i hele verden.

 
Læs mere om forsikringen / bestil forsikring

Afbestillingsforsikring Gruppe

forsikring afbestil-gruppe

Med Afbestilling Gruppe er der to muligheder alt efter gruppens størrelse:

I en gruppe på op til 20 personer kan alle afbestille, hvis blot én bliver syg eller kommer til skade inden afrejse.

I en gruppe på over 20 personer kan en central person indsættes, sådan at alle kan afbestille, hvis denne person bliver forhindret i at tage af sted. De øvrige personer kan selvfølgelig stadig afbestille, hvis de selv eller en i deres nærmeste familie bliver syge.

Læs mere om forsikringen / bestil forsikring

Print Friendly, PDF & Email